Grădinile Vaticanului, muzeele Vaticanului și Capela Sixtină

Grădinile Vaticanului, muzeele Vaticanului și Capela Sixtină

90/adult 75/elev/student Copii sub 6 ani nu sunt admiși Ghid

Descrierea turului

Răsfață -te cu un tur al grădinilor Vaticanului și intră în minunățiile lui! Evită plictisitoarele cozi de securitate cu privilegiul exclusiv de intrare directă. Vei avea acces la luxuriantele grădini peisagistice și vei traversa muzee bogate în secole de istorie fascinantă care vor culmina cu Capela Sixtină. Călătoria ta va fi în autobuz îmbogățită cu un audio ghid (engleză, italiană, spaniolă, franceză). La întoarcerea în muzee te va aștepta un ghid de limba româna cu care îți vei continua călătoria prin muzeele papei. La solicitare acest tur poate fi completat cu un tur al bazilicii Sf Petru (clic pentru detalii) Nota bene: Copii cu vârsta de sub 6 ani nu sunt admiși.

Galerie foto

Turul include

- Acces rapid și prioritar la muzeele Vaticanului - Acces ușor la grădinile Vaticanului prin intermediul unui comod minibus - Audioghid pe minibus - Ghid autorizat de limba română la muzeele Vaticanului și Capela Sixtină

Informații

Ghid expert

Ne veți însoți într-o unică experiență în cel mai faimos muzeu din lume alături de un ghid expert ,care iți va dezvălui lucruri mai puțin cunoscute despre cea mai mică țară din lume (Vatican) dar cu una dintre cele mai importante colecții de artă și una dintre cele mai renumite capele , Capela Sixtina.

De știut

* Vă rugam să imprimați acest voucher și să-l înmânați personalului din staff la începutul activității. * Sunteți rugați să vă prezentați la punctul de întâlnire cu 15 minute înainte de începutul activității * În caz de neprezentare nu se efectuează ramburs. * Celor întârziați nu li se garantează intrarea la Vatican. În funcție de disponibilități e posibil accesul cu un tur într-o altă limba sau la o altă dată ( de concordat) * Acest tip de vizită nu este disponibiă în zilele în care Muzeele Vaticanului sunt închise: în oricare duminica , 1 și 6 ianuarie, 2 aprilie, 1 mai, 29 iunie, 14 și 15 august , 1 noiembrie , 8, 25 și 26 decembrie.

Punct de întâlnire

Sunteți rugați să vă prezentați la locul de întâlnire cu staful nostru în piața din fața bisericii vaticanului în punctul numit Obelisc cu 30 minute înainte de începerea turului sau pentru cei care doresc putem face preluare de la hotel contra cost.

Atenție la următoarele informații

Miercurea dimineață și în alte zile decise de Vatican ( asupra cărora nu avem nici un control) Biserica Sfântul Petru va rămâne închisă. Vă rugam sa ne contactați dacă aveți nelămuriri.

Genunchi și umeri acoperiți

Vă rugăm să veniți îmbrăcați adecvat, așa cum se cere pentru vizitarea lăcașelor de cult: genunchii și umerii vor fi acoperiți la femei și bărbați. Cei ce nu vor respecta regulile pot risca să le fie refuzată intrarea în Capela Sixtină și Biserica Sfântul Petru. Se recomandă încălțăminte comodă.

Turul include ghid în limba română

Transportul de la/la aeroport nu este inclus

Aveți o întrebare despre acest tur înainte să-l rezervați?

Itinerariu

Intrarea în muzeele Vaticanului
Acces cu minibus la grădini
Scara Momo
Curtea Conului de Pin
Capela Sixtină

Orar

Orarul va fi concordat în funcție de disponibilitatea biletelor de intrare

Rezervare

septembrie 2023
lun mar mie joi vin sâm Dum
28293031123
45678910
11121314151617
18192021222324
2526272829301
Comentariile sunt dezactivate.