Termeni și condiții

Happy Rome Tours

Politica de anulare

Vă rugăm să urmați acest link pentru a vedea politicile noastre de anulare: happyrometours.com/termeni-si-conditii/

 

Politica de rambursare

Vor fi acordate rambursări în cazul unei anulări a turului inițiate de noi sau în caz de închidere neașteptată a monumentelor (fără a include Bazilica Sf. Petru).

De asemenea, ne referim la „100% garanție a satisfacției clientului”: happyrometours.com/termeni-si-conditii/

 

Sosire târzie sau fără spectacol

Dacă nu apareți sau ajungeți cu întârziere pentru tur (punctul de întâlnire este 15 minute înainte de plecare), NU veți fi rambursat. În acest caz, opțiunile dumneavoastră alternative vor depinde de disponibilitatea tururilor / biletelor și / sau de discreția noastră. Vom face tot posibilul să vă vedem într-un tur alternativ și plăcut.

 

Procedura de anulare și rambursare:

Puteți trimite cererea de rambursare prin e-mail la adresa happyrometours@yahoo.com prin trimiterea confirmării de rezervare, a facturii de plată sau a chitanței (în funcție de modul în care ați plătit) și prin adăugarea unei explicații detaliate a motivului de anulare.

Cererea de rambursare va fi apoi răspunsă și (dacă este rezonabilă) prelucrată cu promptitudine. Nu vom fi responsabili dacă e-mailul nu ajunge, dar dacă nu primiți un răspuns în termen de două zile lucrătoare, veți apela la biroul HappyRomeTours imediat la 0039 353 323 9155 / 0039 353 354 9339.

 

NOTĂ: Nu putem acorda restituiri la mai mult de 30 de zile de la data finalizării turneului.