Testimoniale

Pareri si comentarii

Citiți aici ce spun clienții noștrii despre serviciile noastre

O experiență plină de istorie, artă și bună dispoziție. Am luat cea mai bună decizie când am ales un ghid pentru aceste zile. Doamna Bujoreanu este un ghid foarte bine pregătit și experimentat, ceea ce a făcut ca atunci când biletele noastre la Colosseum au fost anulate în ultima zi, s-a hotărât prin seriozitate și dăruire să ne găsească alții, pierzând ore în căutarea lor. Ne-a condus cu ușurință în acele vremuri, având cunoștințe vaste de istorie și artă, dar și un entuziasm deosebit care l-a captat și pe fiul nostru care sorbea fiecare cuvânt! Îl recomandăm din toată inima și abia așteptăm să ne întoarcem la Roma! Nu ezitați să apelați la serviciile unui ghid!
Radu Copil
Am avut o experiență frumoasă și am învățat lucruri noi, interesante despre obiectivele vizitate. Recomand cu incredere 👍
Nicusor Androne
Donnatella, ghidul nostru turistic a fost superb! Ea nu ne-a grăbit și și-a făcut timp să explice cât de mult a putut absorbi creierul nostru.
Roxanne Bornilla
Un ghid special care, pe lângă datele istorice, vine cu o interpretare personală care deschide uși despre care nu știai că există. Recomand cu drag!
Tatiana Nedelcu
Am avut o zi cu o mare încărcătură emoțională cu multe informații despre Roma antică! O întreagă enciclopedie, ghidul nostru domnule Ovidiu! Mulțumesc pentru lecția de istorie! Recomand din suflet!
Lucia Daniela Cirlan
Am avut o experiență minunată alături de ghidul nostru, domnul Ovidiu, în timpul vacanței noastre în Italia! Am vizitat împreună cu voi Piața și Catedrala Sf. Petru, Colosseumul și Forumul Roman, iar toate informațiile primite ne-au făcut să ne bucurăm la maximum de frumusețea și istoria acestor locuri minunate. Dacă mergeți pentru prima dată la Roma, ar merita să aveți un ghid precum domnul Ovidiu care să vă prezinte poveștile și istoria acestor locuri extraordinare. Am fost extrem de încântați și de faptul că doamna Iuliana, deși nu mai avea locuri disponibile, ne-a ajutat să găsim un ghid pentru a vizita Muzeul Vatican. A fost o experiență de neuitat și recomandăm domnului Ovidiu și doamnei Iuliana să vă însoțească în acest tur minunat.
Cristina Mâcă
Recomandăm și apreciem efortul depus de domnul Ovidiu Bujoreanu și de soția sa. A fost o lecție de istorie fabuloasă la Roma și pentru asta vă mulțumim. În viitor, cu siguranță vom folosi din nou serviciile dvs. 👍
Diana Cazacu
Vă place ce vedeți? Rezervați turul dumneavoastră acum!