Tur la Vatican: Muzeele Vaticanului, Capela Sixtină și Bazilica Sf Petru

Tur la Vatican: Muzeele Vaticanului, Capela Sixtină și Bazilica Sf Petru

100/adult 80/elev/student Copii sub 5 ani gratuit Ghid

Descrierea turului

Ne veți însoți într-o experiență unică în cel mai faimos complex muzeal din lume alături de un ghid expert care-ți va dezvălui lucruri mai puțin cunoscute despre cea mai mică țară din lume, dar care deține una dintre cele mai importante colecții de artă și nu în ultimul rând faimoasa Capelă Sixtină. Evident, nu veți putea vizita toate cele 1400 de săli și galerii, dar ghidul nostru expert va avea grijă să nu rateze capodoperele lui Michelangelo și Raffaello, Sala Muzeului, o priveliște frumoasă asupra minunatelor grădini, Galeriile de hărți geografice, Sala Rotunda, dvs. va admira efectele speciale ale Sălii Tapisseriei, extraordinara Capela Sixtină a lui Michelangelo în toată măreția ei, iar la finalul vizitei veți intra pe ușa din spate direct în Bazilica Sf. Petru, evitând virajul de securitate. În biserica Vaticanului te așteaptă faimoasa "Pietà" a lui Michelangelo, Baldachinul lui Gianlorenzo Bernini si grotele Vaticanului cu mormântul lui Petru

Galerie foto

Turul include

- Asistență de la locul întalnirii și până la întâlnirea cu ghidul - Bilete de intrare - Ghid în diferite limbi la alegere - Radio-amplificatoare și căști

Informații

Ghid expert

Ne veți însoți într-o unică experiență în cel mai faimos muzeu din lume alături de un ghid expert ,care iți va dezvălui lucruri mai puțin cunoscute despre cea mai mică țară din lume (Vatican) dar cu una dintre cele mai importante colecții de artă și una dintre cele mai renumite capele , Capela Sixtina.

De știut

* Vă rugam să imprimați acest voucher și să-l înmânați personalului din staff la începutul activității. * Sunteți rugați să vă prezentați la punctul de întâlnire cu 30 minute înainte de începutul activității * În caz de neprezentare nu se efectuează ramburs. * Celor întârziați nu li se garantează intrarea la Vatican. În funcție de disponibilități e posibil accesul cu un tur într-o altă limba sau la o altă dată ( de concordat) * Acest tip de vizită nu este disponibiă în zilele în care Muzeele Vaticanului sunt închise: în oricare duminica , 1 și 6 ianuarie, 2 aprilie, 1 mai, 29 iunie, 14 și 15 august , 1 noiembrie , 8, 25 și 26 decembrie.

Punct de întâlnire

Sunteți rugați să vă prezentați la locul de întâlnire cu staful nostru în piața din fața bisericii vaticanului în punctul numit Obelisc cu 30 minute înainte de începerea turului sau pentru cei care doresc putem face preluare de la hotel contra cost.

Atenție la următoarele informații

Miercurea dimineață și în alte zile decise de Vatican ( asupra cărora nu avem nici un control) Biserica Sfântul Petru va rămâne închisă. Vă rugam sa ne contactați dacă aveți nelămuriri.

Genunchi și umeri acoperiți

Vă rugăm să veniți îmbrăcați adecvat, așa cum se cere pentru vizitarea lăcașelor de cult: genunchii și umerii vor fi acoperiți la femei și bărbați. Cei ce nu vor respecta regulile pot risca să le fie refuzată intrarea în Capela Sixtină și Biserica Sfântul Petru. Se recomandă încălțăminte comodă.

Turul include ghid în limba română

Transportul de la/la aeroport nu este inclus

Aveți o întrebare despre acest tur înainte să-l rezervați?

Itinerariu

Piața Sf Petru
Bazilica Sf Petru
Passetto di Borgo
Poarta Sant'Anna
Zidurile Vaticanului
Intrarea în muzeele Vaticanului
Vedere asupra grădinilor Vaticanului
Curtea Conului de Pin
Muzeul Chiaramonti
Curtea Octagonala
Sala animalelor
Sala muzelor
Sala Rotundă
Sala în Cruce grecească
Galeria Candelabrelor
Galeria Tapiseriilor
Galeria Hărților Geografice
Sala Sobieski
Sala Concepției Imaculate
Capela Sixtină

Orar

Orarul va fi concordat în funcție de disponibilitatea biletelor de intrare

Rezervare

septembrie 2023
lun mar mie joi vin sâm Dum
28293031123
45678910
11121314151617
18192021222324
2526272829301
Comentariile sunt dezactivate.