Tur de grup la Coloseu, Forul Roman și Colina Palatina

Tur la Colosseum, forumul Roman și Colina Palatină

89/adult 70/elev/student Copii sub 5 ani gratuit Ghid

Descrierea turului

Vă invitam în continuare sa aruncați o privire pe cele mai populare și mai interesante tururi pe care noi le avem. Unul dintre cele mai fascinante tururi este Turul Coloseu, Forul Roman și Colina Palatina. Explorează Roma antică și atracțiile principale cu un ghid expert, fără să aștepți în cozile lungi de la intrare. Vizitează unul dintre cele mai vestite și vizitate monumente din lume - COLOSEUMUL - și ascultă povești cu lupte, gladiatori, animale și spectacole publice care aveau loc în arenă. Urcă pe Colina Palatina - locul de început al Romei și mergi pe urmele imperatorilor pe Via Sacra într-o excursie înapoi în timp care îți dezvăluie Orașul Etern și zilele în care Roma era cunoscută drept Caput Mundi, centrul lumii antice. Forumul lui Traian și columna lui sunt o etapă esențială în acest tur. Nota bene: Vă rugăm să vă aduceți pașaportul sau actul de identitate! De asemenea, vă recomandăm încălțăminte confortabilă pentru mers pe teren accidentat. Aduceți protecție solară și o sticlă de apă pentru lunile fierbinți de vară.

Galerie foto

Turul include:

- Acces fără cozi la toate siturile arheologice - Ghid turistic expert vorbitor de limba română - Un grup mic de 10 sau mai puțin - Toate biletele și rezervările - Căști pentru a auzi ghidul clar

Informații

Punct de întâlnire

Sunteți rugați să vă prezentați la locul de întâlnire cu staful nostru în fața stației de metrou Colosseo, lângă chioșcul verde de ziare. Pentru cei intarziati contactati cat mai repede posibil staful.

De știut

* Vă rugăm să imprimați acest voucher și să-l înmânați personalului din staff la începutul activității. * În caz de neprezentare nu se efectuează ramburs.

Turul include ghid în limba română

Transportul de la/la aeroport nu este inclus

Orar

Orarul va fi concordat în funcție de disponibilitatea biletelor de intrare

Aveți o întrebare despre acest tur înainte să-l rezervați?

Itinerariu

Ludus Magnus
Intrare în Colosseum fără rând
Etajul 1 al colosseumului
Arcul lui Constantin
Palatinul - colibele lui Romulus
Forumul Roman
Templul Fecioarelor Vestale
Templul lui Cezar
Templul lui Romulus
Forumul lui Cezar
Cloaca maxima
Forumul lui Traian

Rezervare

septembrie 2023
lun mar mie joi vin sâm Dum
28293031123
45678910
11121314151617
18192021222324
2526272829301
Comentariile sunt dezactivate.