Subteranele Coloseumului

Subteranele Coloseumului

169/adult 140/elev/student Copii sub 5 ani gratuit Ghid

Descrierea turului

Știați că doar câțiva dintre vizitatorii Colosseumului pot obține bilete pentru a vedea incredibilele tuneluri subterane? Fiind un sit arheologic activ cu acces extrem de limitat, biletele trebuie rezervate cu luni în avans, iar cererea este mare. Acest tur de Colosseum vă permite să vedeți subteranele, nivelul arenei gladiatorilor și primul și al doilea nivel al Colosseumului. Suntem cel mai important furnizor de tururi subterane la Colosseum, dar chiar și biletele noastre se vând repede, așa că nu ezitați să rezervați pentru următoarea călătorie la Roma! Nota bene: Vă rugăm să vă aduceți pașaportul sau actul de identitate! De asemenea, vă recomandăm încălțăminte confortabilă pentru mers pe teren accidentat. Aduceți protecție solară și o sticlă de apă pentru lunile fierbinți de vară.

Galerie foto

Turul include

- Acces fără cozi la toate siturile arheologice - Ghid turistic expert vorbitor de limba română - Un grup mic de 5 persoane sau mai puțin - Toate biletele și rezervările - Căști pentru a auzi ghidul clar

Informații

Ghid expert

Ne veți însoți într-o unică experiență în cel mai faimos muzeu din lume alături de un ghid expert ,care iți va dezvălui lucruri mai puțin cunoscute despre cea mai mică țară din lume (Vatican) dar cu una dintre cele mai importante colecții de artă și una dintre cele mai renumite capele , Capela Sixtina.

De știut

* Vă rugam să imprimați acest voucher și să-l înmânați personalului din staff la începutul activității. * Sunteți rugați să vă prezentați la punctul de întâlnire cu 30 minute înainte de începutul activității * În caz de neprezentare nu se efectuează ramburs. * Celor întârziați nu li se garantează intrarea la Vatican. În funcție de disponibilități e posibil accesul cu un tur într-o altă limba sau la o altă dată ( de concordat) * Acest tip de vizită nu este disponibiă în zilele în care Muzeele Vaticanului sunt închise: în oricare duminica , 1 și 6 ianuarie, 2 aprilie, 1 mai, 29 iunie, 14 și 15 august , 1 noiembrie , 8, 25 și 26 decembrie.

Punct de întâlnire

Sunteți rugați să vă prezentați la locul de întâlnire cu staful nostru în piața din fața bisericii vaticanului în fața stației de metrou Colosseo lângă chioșcul verde de ziare cu o jumătate de oră înainte de începerea turului.

Atenție la următoarele informații

Miercurea dimineață și în alte zile decise de Vatican ( asupra cărora nu avem nici un control) Biserica Sfântul Petru va rămâne închisă. Vă rugam sa ne contactați dacă aveți nelămuriri.

Genunchi și umeri acoperiți

Vă rugăm să veniți îmbrăcați adecvat, așa cum se cere pentru vizitarea lăcașelor de cult: genunchii și umerii vor fi acoperiți la femei și bărbați. Cei ce nu vor respecta regulile pot risca să le fie refuzată intrarea în Capela Sixtină și Biserica Sfântul Petru. Se recomandă încălțăminte comodă.

Turul include ghid în limba română

Transportul de la/la aeroport nu este inclus

Aveți o întrebare despre acest tur înainte să-l rezervați?

Itinerariu

Ludus Magnus
Intrarea fără rând
Nivelul subteranelor Colosseumului
Trapa mortală și liftul
Nivelul arena gladiatorilor
Primul nivel al Coloseumului
Forumul Roman
Arcul lui Constantin
Arcul lui Titus
Templul Fecioarelor vestale
Templul lui Iulius Caesar
Bazilica lui Maxentius și Constantin
Dealul Palatin cu cabanele lui Remus și Romulus
Forumul lui Cezar
Forumul lui Traian

Orar

Orarul va fi concordat în funcție de disponibilitatea biletelor de intrare

Rezervare

iulie 2024
lun mar mie joi vin sâm Dum
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930311234
Comentariile sunt dezactivate.