Muzeele Vaticanului și Capela Sixtină pentru toți

Muzeele Vaticanului și Capela Sixtină pentru toți

45/adult 40/elev/student Copii sub 5 ani gratuit Ghid

Descrierea turului

Acesta este un tur accesibil tuturor celor care doresc să viziteze muzeele Vaticanului cu un ghid român la un preț rezonabil. Itinerarul va cuprinde Curtea Conului de Pin, Curtea octogonală, Sala muzelor, Sala Rotundă, Galeria Tapiseriilor, Galeria Hărților Geografice și, bineînțeles, Capela Sixtină. Vizita cu scurte explicații asupra subiectului este special planificată pentru cei care nu vor să se piardă prin cele 1400 de sali, coridoare și galerii. Nota bene: Acest tur nu evită rândul de securitate. Turul se organizează cu minim 4 persoane.

Galerie foto

Turul include

- Bilet cu rezervare - Ghid în limba română autorizat - Radio-amplificatoare și căști pentru a asculta ghidul

Informații

Ghid expert

Ne veți însoți într-o unică experiență în cel mai faimos muzeu din lume alături de un ghid expert ,care iți va dezvălui lucruri mai puțin cunoscute despre cea mai mică țară din lume (Vatican) dar cu una dintre cele mai importante colecții de artă și una dintre cele mai renumite capele , Capela Sixtina.

De știut

* Vă rugam să imprimați acest voucher și să-l înmânați personalului din staff la începutul activității. * În caz de neprezentare nu se efectuează ramburs. * Celor întârziați nu li se garantează intrarea la Vatican. În funcție de disponibilități e posibil accesul cu un tur într-o altă limba sau la o altă dată ( de concordat) * Acest tip de vizită nu este disponibiă în zilele în care Muzeele Vaticanului sunt închise: în oricare duminica , 1 și 6 ianuarie, 2 aprilie, 1 mai, 29 iunie, 14 și 15 august , 1 noiembrie , 8, 25 și 26 decembrie.

Punct de întâlnire

Sunteți rugați să vă prezentați la locul de întâlnire cu staful nostru la Obelisc în Piața Sf Petru cu 15 minute înainte de începerea turului sau pentru cei care doresc putem face preluare de la hotel contra cost.

Atenție la următoarele informații

Miercurea dimineață și în alte zile decise de Vatican ( asupra cărora nu avem nici un control) Biserica Sfântul Petru va rămâne închisă. Vă rugam sa ne contactați dacă aveți nelămuriri.

Genunchi și umeri acoperiți

Vă rugăm să veniți îmbrăcați adecvat, așa cum se cere pentru vizitarea lăcașelor de cult: genunchii și umerii vor fi acoperiți la femei și bărbați. Cei ce nu vor respecta regulile pot risca să le fie refuzată intrarea în Capela Sixtină și Biserica Sfântul Petru. Se recomandă încălțăminte comodă.

Turul include ghid în limba română

Transportul de la/la aeroport nu este inclus

Aveți o întrebare despre acest tur înainte să-l rezervați?

Orar

Orarul va fi concordat în funcție de disponibilitatea biletelor de intrare

Rezervare

iulie 2024
lun mar mie joi vin sâm Dum
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930311234
Comentariile sunt dezactivate.