Colosseum pentru toți

Colosseum pentru toți

65/adult 55/elev/student Copii sub 5 ani gratuit Ghid

Descrierea turului

Vizitează Colosseumul și obțineți o perspectivă uimitoare asupra celor mai importante monumente și momente istorice ale Romei antice alături de un povestitor expert ce-ți va dezvălui comorile arheologice prețioase ale Romei. Cel mai spectaculos edificiu al Romei antice există încă, iar acest amfiteatru nemuritor are un trecut plin atât de sânge, cât și de glorie, la fel ca imperiul Roman însuși. De-a lungul timpului, liniile dintre istorie și legendă s-au estompat, dar ghidul tău te va ajuta să dezminți miturile și te va surprinde cu povești și mai uluitoare decât cele pe care le-ai văzut jucate în filme! După ce ai vizitat Colosseumul cu ghid - continuă vizita în autonomie și în propriul tău ritm cu Palatinul sau Forumul Roman pentru a completa experiența. Turul include ghidaj în limba română doar pentru Colosseum Turul se organizează cu un minim de 4 persoane. Nota bene: Vă rugăm să vă aduceți pașaportul sau actul de identitate! De asemenea, vă recomandăm încălțăminte confortabilă pentru mers pe teren accidentat. Aduceți protecție solară și o sticlă de apă pentru lunile fierbinți de vară.

Galerie foto

Turul include

- Acces fără cozi la toate siturile arheologice - Ghid turistic expert vorbitor de limba română pentru Colosseum - Un grup de maxim 20 sau mai puțin - Toate biletele și rezervările - Căști pentru a auzi ghidul clar

Informații

Ghid expert

Ne veți însoți într-o unică experiență în cel mai faimos muzeu din lume alături de un ghid expert ,care iți va dezvălui lucruri mai puțin cunoscute despre cea mai mică țară din lume (Vatican) dar cu una dintre cele mai importante colecții de artă și una dintre cele mai renumite capele , Capela Sixtina.

De știut

* Vă rugam să imprimați acest voucher și să-l înmânați personalului din staff la începutul activității. * Sunteți rugați să vă prezentați la punctul de întâlnire cu 30 minute înainte de începutul activității * În caz de neprezentare nu se efectuează ramburs. * Celor întârziați nu li se garantează intrarea la Vatican. În funcție de disponibilități e posibil accesul cu un tur într-o altă limba sau la o altă dată ( de concordat) * Acest tip de vizită nu este disponibiă în zilele în care Muzeele Vaticanului sunt închise: în oricare duminica , 1 și 6 ianuarie, 2 aprilie, 1 mai, 29 iunie, 14 și 15 august , 1 noiembrie , 8, 25 și 26 decembrie.

Punct de întâlnire

Sunteți rugați să vă prezentați la locul de întâlnire cu staful nostru în piața din fața bisericii vaticanului în fața stației de metrou Colosseo lângă chioșcul verde de ziare cu o jumătate de oră înainte de începerea turului.

Atenție la următoarele informații

Miercurea dimineață și în alte zile decise de Vatican ( asupra cărora nu avem nici un control) Biserica Sfântul Petru va rămâne închisă. Vă rugam sa ne contactați dacă aveți nelămuriri.

Genunchi și umeri acoperiți

Vă rugăm să veniți îmbrăcați adecvat, așa cum se cere pentru vizitarea lăcașelor de cult: genunchii și umerii vor fi acoperiți la femei și bărbați. Cei ce nu vor respecta regulile pot risca să le fie refuzată intrarea în Capela Sixtină și Biserica Sfântul Petru. Se recomandă încălțăminte comodă.

Turul include ghid în limba română

Transportul de la/la aeroport nu este inclus

Aveți o întrebare despre acest tur înainte să-l rezervați?

Itinerariu

Ludus Magnus
Intrarea în Colosseum fără rând
Etajul arena gladiatorilor
Etajul 1 al colosseumului
Arcul lui Constantin
Palatinul - colibele lui Romulus
Arcul lui Titus
Templul lui Romulus
Templul lui Antonino și Faustina
Templul Fecioarelor Vestale
Templul lui Iulius Caesar
Curia
Cloaca maxima
Forumul lui Traian

Orar

Orarul va fi concordat în funcție de disponibilitatea biletelor de intrare

Rezervare

iulie 2024
lun mar mie joi vin sâm Dum
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930311234
Comentariile sunt dezactivate.