Bazilica Sf Petru

Bazilica Sf Petru

35/adult 25/elev/student Copii sub 5 ani gratuit Ghid

Descrierea turului

Un tur de aproximativ o oră și jumătate în care vei afla cum a luat naștere piața Sf Petru, care este istoria bazilicii, și unde se află mormântul apostolului Petru, al papei cel dintâi. Turul cuprinde piața Sf Petru, Bazilica Sf Petru și grotele vaticane cu mormântul Sf Petru.

Galerie foto

Turul include

- Asistență de la locul întalnirii și până la întâlnirea cu ghidul - Bilete de intrare - Ghid în diferite limbi la alegere - Radio-amplificatoare și căști

Informații

Ghid expert

Ne veți însoți într-o unică experiență în cel mai faimos muzeu din lume alături de un ghid expert ,care iți va dezvălui lucruri mai puțin cunoscute despre cea mai mică țară din lume (Vatican) dar cu una dintre cele mai importante colecții de artă și una dintre cele mai renumite capele , Capela Sixtina.

De știut

* Vă rugam să imprimați acest voucher și să-l înmânați personalului din staff la începutul activității. * Sunteți rugați să vă prezentați la punctul de întâlnire cu 30 minute înainte de începutul activității * În caz de neprezentare nu se efectuează ramburs. * Celor întârziați nu li se garantează intrarea la Vatican. În funcție de disponibilități e posibil accesul cu un tur într-o altă limba sau la o altă dată ( de concordat) * Acest tip de vizită nu este disponibiă în zilele în care Muzeele Vaticanului sunt închise: în oricare duminica , 1 și 6 ianuarie, 2 aprilie, 1 mai, 29 iunie, 14 și 15 august , 1 noiembrie , 8, 25 și 26 decembrie.

Punct de întâlnire

Sunteți rugați să vă prezentați la locul de întâlnire cu staful nostru în piața din fața bisericii vaticanului în punctul numit Obelisc cu 30 minute înainte de începerea turului sau pentru cei care doresc putem face preluare de la hotel contra cost.

Atenție la următoarele informații

Miercurea dimineață și în alte zile decise de Vatican ( asupra cărora nu avem nici un control) Biserica Sfântul Petru va rămâne închisă. Vă rugam sa ne contactați dacă aveți nelămuriri.

Genunchi și umeri acoperiți

Vă rugăm să veniți îmbrăcați adecvat, așa cum se cere pentru vizitarea lăcașelor de cult: genunchii și umerii vor fi acoperiți la femei și bărbați. Cei ce nu vor respecta regulile pot risca să le fie refuzată intrarea în Capela Sixtină și Biserica Sfântul Petru. Se recomandă încălțăminte comodă.

Turul include ghid în limba română

Transportul de la/la aeroport nu este inclus

Aveți o întrebare despre acest tur înainte să-l rezervați?

Itinerariu

Piața Sf Petru
Control de securitate
Atrium
Intrarea în bazilica Sf Petru
Pietà
Monumentul Cristinei de Suedia
Altarul/mormântul sf Ioan Paul al doilea
Altarul/mormântul sf Ioan xxiii
Statuia lui Petru
Baldachinul lui Bernini
Catedra
Monumentul papei Alexandru al vii lea
Mormântul Sf Petru

Orar

Orarul va fi concordat în funcție de disponibilitatea biletelor de intrare

Rezervare

aprilie 2024
lun mar mie joi vin sâm Dum
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293012345
Comentariile sunt dezactivate.