Audiență cu Papa Francesco

Audiență cu Papa Francesco

Audiență cu Papa Francesco , Muzeul Vaticanului, Capela Sixtina si Biserica Sfantul Petru - tur de grup

65/adult 55/elev/student Copii sub 5 ani gratuit Ghid

Descriere tur

Ai fost la Roma fără sa -l fi văzut pe Papa? De aceea îți vom procura invitatiile personale astfel încât tot ceea ce ai de făcut este să te prezinți la Obelisc în Piața Sf. Petru sau, daca îți e mai ușor, pe via della Conciliazione no. 4 în față la Auditorium . Îți va fi garantată o experiență unică. Papa Francesco va trece cu papamobilul direct prin fața ta, așa că nu îți uita aparatul de fotografiat. După terminarea audientei, te vom aștepta la ieșirea dinspre Mosaic Art. Întâlnirea e stabilită pentru ora 11.00 și vei putea continua excursia ta prin Vatican. Toate biletele sunt incluse în preț. Însoțește-ne într-o uimitoare experiență în cel mai faimos muzeu din lume alături de un ghid expert care îți va dezvălui lucruri mai puțin cunoscute despre cea mai mică țară din lume dar cu una dintre cele mai importante colecții de Arta și una dintre cele mai renumite capele: Capela Sextină. În acest tur minunat vei vizita: Curtea Conului de pin, Curtea Octogonala, Sala Muzelor, Galeria Tapițeriilor și cea a Harților Geografice și, bineînțeles, remarcabila Capela Sextina în toată splendoarea sa. În final vei avea acces direct și fără rând la Biserica Vaticană: Sfântul Petru

Galerie foto

De știut

* Vă rugăm să imprimați acest voucher si sa-l înmânați personalului din staff la începutul activității. * Turul începe la 8.00 am. * Sunteți rugați să vă prezentați la punctul de întâlnire cu 15 minute înainte de începutul activității. * În caz de neprezentare nu se efectuează ramburs. * Celor întârziați nu li se garantează intrarea la Audienta Generala prezidată de Papa Francesco. În funcție de disponibilități e posibil accesul cu un tur într-o altă limbă sau la o altă dată (de concordat). * Turul se organizează doar MIERCUREA. * Punctul de întâlnire după audiența papală e la 11.00 la ieșirea dinspre magazinul de suveniruri Mozaic Art ( având biserica Sf. Petru în spate, este ieșirea din dreapta în afara pieței). *Se recomandă rezervarea acestui tur cu cel puțin 24 de ore înainte de începutul activității. * Acest tip de vizită nu este disponibilă în zilele în care Muzeele Vaticanului sunt închise: în oricare duminică, 1 și 6 ianuarie, 2 aprilie, 1 mai, 29 iunie, 14 și 15 august, 1 noiembrie , 8, 25 și 26 decembrie *Turul este disponibil in limbile: engleză, franceză, spaniolă, romană, germană, portugheză, rusă.

Turul include

- asistență de la locul întâlnirii și pana la întâlnirea cu ghidul - bilete de intrare - intrare exclusiva fără rând la biserica Sf. Petru - ghid in diferite limbi la alegere - radio-amplificatoare și căști

Ghid expert

Ne veți însoți într-o unică experiență în cel mai faimos muzeu din lume alături de un ghid expert ,care iți va dezvălui lucruri mai puțin cunoscute despre cea mai mică țară din lume (Vatican) dar cu una dintre cele mai importante colecții de artă și una dintre cele mai renumite capele , Capela Sixtina.

De știut

* Vă rugăm să imprimați acest voucher si sa-l înmânați personalului din staff la începutul activității. * Turul începe la 8.00 am. * Sunteți rugați să vă prezentați la punctul de întâlnire cu 15 minute înainte de începutul activității. * În caz de neprezentare nu se efectuează ramburs. * Celor întârziați nu li se garantează intrarea la Audienta Generala prezidată de Papa Francesco. În funcție de disponibilități e posibil accesul cu un tur într-o altă limbă sau la o altă dată (de concordat). * Turul se organizează doar MIERCUREA. * Punctul de întâlnire după audiența papală e la 11.00 la ieșirea dinspre magazinul de suveniruri Mozaic Art ( având biserica Sf. Petru în spate, este ieșirea din dreapta în afara pieței). * Acest tip de vizită nu este disponibilă în zilele în care Muzeele Vaticanului sunt închise: în oricare duminică, 1 și 6 ianuarie, 2 aprilie, 1 mai, 29 iunie, 14 și 15 august, 1 noiembrie , 8, 25 și 26 decembrie Turul este disponibil in limbile: engleză, franceză, spaniolă, romană, germană, portugheză, rusă.

Punct de întâlnire

Sunteți rugați să vă prezentați la locul de întâlnire cu staful nostru în piața din fața bisericii vaticanului în punctul numit Obelisc în Piața Sf. Petru sau, daca îți e mai ușor, pe via della Conciliazione no. 4 în față la Auditorium cu 15 minute înainte de începerea turului sau pentru cei care doresc putem face preluare de la hotel contra cost.

Atenție la următoarele informații

Miercurea dimineață și în alte zile decise de Vatican ( asupra cărora nu avem nici un control) Biserica Sfântul Petru va rămâne închisă. Vă rugam sa ne contactați dacă aveți nelămuriri.

Genunchi și umeri acoperiți

Vă rugăm să veniți îmbrăcați adecvat, așa cum se cere pentru vizitarea lăcașelor de cult: genunchii și umerii vor fi acoperiți la femei și bărbați. Cei ce nu vor respecta regulile pot risca să le fie refuzată intrarea în Capela Sixtină și Biserica Sfântul Petru. Se recomandă încălțăminte comodă.

Turul include ghid în limba română

Transportul de la/la aeroport nu este inclus

Aveți o întrebare despre acest tur înainte să-l rezervați?

Rezervare

octombrie 2023
lun mar mie joi vin sâm Dum
2526272829301
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
303112345
Comentariile sunt dezactivate.