Tur de o zi din Roma - Siena

140/persoană Copii 0-2 ani gratuit Ghid

Descriere tur

Faceți o plimbare în centrul orașului Siena, recent numit Cultural Patrimoniu Intangibil al Umanității. Descoperiți patrimoniul său istoric și artistic, aflați mai multe despre arhitectura și tradițiile sale medievale, cum ar fi celebrul Palio.

Pe tot parcursul anului turul începe

APR-OCT miercuri și vineri

Punct de plecare

6.30-7.20AM preluare de la hotel (vezi Serviciul de preluare) 7.30AM Autobuz de la terminalul Glt via Giovanni Amendola 32

Turul nu include ghid în limba română

Transportul de la/la aeroport nu este inclus

La drumul de plecare, autobuzul se oprește la:

SIENA
City guided tour
Lunch
Piazza del Campo
Siena Cathedrale
Guided tour

La drumul de întoarcere, autobuzul se oprește la:

Via del Teatro Marcello
Porta Maggiore
Largo del Tritone
Piazza Barberini
Piazza Cavour
Piazza della Repubblica
Piazza Indipendenza
Termini Station
VIA GIOVANNI AMENDOLA 32

Turul INCLUDE

• Preluare de la locația dvs. de cazare dacă se află în interiorul Zidului Aurelian • Călătorie cu autobuzul • Ghid local • Prânz la un restaurant specific • Drop-off în afara peretelelui Aurelian

Turul NU INCLUDE

• Băuturi

Informații

Galerie

Serviciul de preluare

Serviciul de transfer de la toate hotelurile din Aurelian Wall și hotelurile afiliate pentru a ajunge la terminalul Glt este gratuit. Pentru a asigura o plecare punctuală, pasagerii sunt rugați să aștepte în holul hotelului.

HOTELURI AFILIATE (ZONA AURELIA)


Parco Tirreno, Michelangelo, Melia Aurelia Antica, Palatul Pisana Palace, Aldobrandeschi, Crown Plaza, Ergife, Imperator, Raganelli, Princess, Green Park Pamphili, Holiday Inn West, Palatul Midas, Biserica Hotel Palace.

HOTELURI AFILIATE (ZONA PARIOLI)


Claridge, Ritz, Regent, Beverly Hills, Fleming

Condiții generale

TURURI DIN ROMA SI ZONA ÎNCONJURĂTOARE


Costurile includ: transport în autobuzele turistice, asistența unui ghid local multilingvistic,taxe de intrare, mese așa cum s-a menționat și taxa pe valoarea adaugată la 22%.


EXCURSII DE UNA SAU MAI MULTE ZILE ÎN AFARA ROMEI:


Costul include transportul în autobuze turistice ale unui lider multilingvistic în durata turului, ghiduri locale, taxe de intrare, mese incluse, barcă sau croazieră spre și de pe insula Capri (cu excepția costului de manipulare a bagajelor), cazare la hotel în hoteluri de categoria 1 sau 2 cu baie sau duș


REDUCERI:

Copii cu vârsta de până la 2 ani beneficează de gratuitate la toate tururile. Copiii cu vârsta cuprinsă între 3 și 7 ani au o reducere de 20% la tururile care nu includ șederea peste noapte.


PREȚURI:

Prețurile tururilor pot fi modificate în cazul creșterilor neprevăzute ale costurilor serviciilor.


ANULARE, SCHIMBĂRI ȘI RĂSPUNDERI:

Happy Rome Tours își rezervă dreptul de a anula un tur fără notificare prealabilă din motive care nu țin de controlul nostru, cu singura obligație de rambursare a costului turului (articolul 10 din Convenția internațională privind contractele de turism, CCV din 23 aprilie 1970, notificată prin Legea nr. 1084 din 27.12.1977). În cazul unor modificări neprevăzute ale programului sau ale itinerariilor, care ne sunt supuse controlului, ne rezervăm dreptul de a nu rambursa sumele plătite. Nu suntem responsabili pentru pierderea obiectelor personale care sunt lăsate pe autobuzele noastre sau pentru orice daune cauzate de terțe persoane la obiecte personale sau clienților în timpul tururilor. De asemenea, nu suntem responsabili pentru închiderea parțială sau totală a muzeelor, monumentelor sau bisericilor, întârzieri sau nereguli cauzate de terți. Se vor aplica taxe de penalizare 100% pentru anulări.


VALIDITATE:

Acest program de tur este valabil între 1/4/2018 și 31/03/2019.

Aveți o întrebare despre acest tur înainte să-l rezervați?

Rezervați

noiembrie 2020
lun mar mie joi vin sâm Dum
2627282930311
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30123456
Comentariile sunt dezactivate.