TIVOLI - Villa d'Este si Villa Adriana cu șofer și limuzină

350/Maxim 3 persoane Fără Ghid

Descriere tur

În timpuri antice, Tivoli era orașul în care bogații Romei își făceau case de vacanțî, fugind de caldura verii și de aglomerația din capitală. Nu pierde ocazia de a călca pe urmele a două, care cu siguranță vor deveni favoritele dvs., din cele mai vizitate reședințe imperiale romane: ruinele vechi de aproape 2000 de ani ale Vilei împăratului Hadrian și opulența Vilei D'Este cu renumitele sale gradini renascentiste.

În această excursie de 6 ore vom vizita complexul arheologic care pe vremuri era casa de vacanță a imperatorului Hadrian în persoană și grădini din perioada renașterii care te vor lăsa la propriu cu gura căscată, un itinerar care este, pe bună dreptate, inclus in patrimoniul Unesco.

Situat la vreo 40 de km în afara Romei, orașul Tivoli poate fi destul de dificil de ajuns datorită transportului în comun ineficient de care dispune Roma. Vă sugerăm să vă economisiți timp prețios și nervi alegând o limuzină cu aer condiționat și un șofer expert care vă vor garanta o experiență relaxantă. Veți avea totul rezervat și, în timp ce soferul vostru va fi probabil ocupat în gasirea unui loc de parcare, veți putea vizita independenți bucurându-vă de priveliște. În afară de rezervari șoferul vă va da și o multime de informații folositoare.

Ce veți vedea pe drum

GRADINILE LUXURIANTE DIN VILLA D’ESTE

Există grădini și grădini, și există vile și…..Villa D’Este! Creata in 1500 pentru cardinalul Ippolito D’Este, întreaga rezidență este o mărturie uimitoare a bogăției în care se lăfăiau familiile papale. În timp ce vila opulentă, în sine, merită vizitată, adevăratele “stele” ale spectacolului sunt grădinile terasate cu jocurile lor de apa – 255 de cascade, 100 de piscine si 50 de fântâni – ca sa fim mai exacți!! În mod incredibil, jeturile spectaculoase și cascadele funcționează pe principiul forței de gravitate, fără nici o pompa – o adevărata capodoperă a inginerilor hidraulici din sec. XVI lea.
Iar daca vremea este bună vei putea întrezări și cupola bisericii Sf. Petru la orizont.
După ce vei fi terminat de vizitat cele 3 ha de minunații, probabil ti s-a făcut foame. Șoferul tău va fi bucuros să îți recomande câteva din preferatele noastre TRATTORIA , unde poți gusta mâncare italiana autentica înainte de a-ți continua spre destinația următoare.

PALATUL DE VARA AL IMPERATORULUI HADRIAN

La fel ca și alți imperatori care l-au precedat, Hadrian nu era tipul de – ” mai bine ceva decât nimic”. Așa că, super extravagant, s-a întrecut pe sine însuși când a proiectat ceea ce se va dovedi a fi un adevărat parc de distracții pe teme acvatice din sec. al II -lea.
Întins pe suprafața a 10 terenuri de fotbal , reședința estiva găzduia palate – da, la plural ! – temple, teatre maritime, arene, băi , piscine, lacuri de mers cu barca, ba, mai mult, chiar și o plaja cu nisip care se încălzea singur.
Asta așa, ca să vă faceți o idee asupra stilului de viată si a ” fițelor” celor bogați in Roma antica.
După o zi în care ați descoperit locurile cele mai tăinuite din Roma, șoferul vă va escorta înapoi la hotel unde veți avea parte, În sfârșit, de bine-meritata odihnă.

Turul include

• Transport de la hotel și înapoi cu șofer privat • Bilete de intrare la Vila d'Este si la vila Adriana.

Nu este inclus în preț

• Prânzul • Ghidul însoțitor. Vrei și ghid? Nici o problemă, doar trimite-ne cerințele tale și modifică-ți itinerarul după bunul plac. Tarife extra pot fi aplicate în funcție de turul cerut.

De știut

* Vă rugăm să imprimați acest voucher și să-l înmânați personalului din staff la începutul activității. * În caz de neprezentare nu se efectuează ramburs.

Punct de întâlnire

Vă vom lua direct de la hotel

Turul nu include ghid în limba română

Transportul de la/la aeroport nu este inclus

Aveți o întrebare despre acest tur înainte să-l rezervați?

Rezervare

noiembrie 2020
lun mar mie joi vin sâm Dum
2627282930311
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30123456
Comentariile sunt dezactivate.