Tur al muzeelor Vaticanului împreună cu capela Sixtină

Tur al muzeelor Vaticanului împreună cu capela Sixtină

65/adult 55/elev/student Copii sub 5 ani gratuit Ghid

Descrierea turului

O unica experiență de doua ore în cel mai faimos muzeu din lume alături de un ghid expert ,care îți va dezvălui lucruri mai puțin cunoscute despre cea mai mică țară din lume (Vatican) dar cu una dintre cele mai importante colecții de arta și una dintre cele mai renumite capele , Capela Sixtina. În acest tur minunat vei vizita Curtea Conului de Pin, Curtea Octagonală, Sala Muzelor, Galeria Tapițeriilor și cea a Harților Geografice și bineînțeles și nu în ultimul rând, Capela Sixtina capodopera a sculptorului Michelangelo Bonarroti.

Galerie foto

Turul include

- Asistență de la locul întalnirii și până la întâlnirea cu ghidul - Bilete de intrare - Ghid în diferite limbi la alegere - Radio-amplificatoare și căști

Informații

Ghid expert

Ne veți însoți într-o unică experiență în cel mai faimos muzeu din lume alături de un ghid expert ,care iți va dezvălui lucruri mai puțin cunoscute despre cea mai mică țară din lume (Vatican) dar cu una dintre cele mai importante colecții de artă și una dintre cele mai renumite capele , Capela Sixtina.

De știut

* Vă rugam să imprimați acest voucher și să-l înmânați personalului din staff la începutul activității. * Sunteți rugați să vă prezentați la punctul de întâlnire cu 30 minute înainte de începutul activității * În caz de neprezentare nu se efectuează ramburs. * Celor întârziați nu li se garantează intrarea la Vatican. În funcție de disponibilități e posibil accesul cu un tur într-o altă limba sau la o altă dată ( de concordat) * Acest tip de vizită nu este disponibiă în zilele în care Muzeele Vaticanului sunt închise: în oricare duminica , 1 și 6 ianuarie, 2 aprilie, 1 mai, 29 iunie, 14 și 15 august , 1 noiembrie , 8, 25 și 26 decembrie.

Punct de întâlnire

Sunteți rugați să vă prezentați la locul de întâlnire cu staful nostru în piața din fața bisericii vaticanului în punctul numit Obelisc cu 30 minute înainte de începerea turului sau pentru cei care doresc putem face preluare de la hotel contra cost.

Atenție la următoarele informații

Miercurea dimineață și în alte zile decise de Vatican ( asupra cărora nu avem nici un control) Biserica Sfântul Petru va rămâne închisă. Vă rugam sa ne contactați dacă aveți nelămuriri.

Genunchi și umeri acoperiți

Vă rugăm să veniți îmbrăcați adecvat, așa cum se cere pentru vizitarea lăcașelor de cult: genunchii și umerii vor fi acoperiți la femei și bărbați. Cei ce nu vor respecta regulile pot risca să le fie refuzată intrarea în Capela Sixtină și Biserica Sfântul Petru. Se recomandă încălțăminte comodă.

Turul include ghid în limba română

Transportul de la/la aeroport nu este inclus

Aveți o întrebare despre acest tur înainte să-l rezervați?

Itinerariu

Piața Sf Petru
Passetto di Borgo
Poarta Sant'Anna
Zidurile Vaticanului
Intrarea în muzeele Vaticanului
Vedere asupra grădinilor Vaticanului
Curtea Conului de Pin
Muzeul Chiaramonti
Curtea Octagonala
Sala animalelor
Sala muzelor
Sala Rotundă
Sala în Cruce grecească
Galeria Candelabrelor
Galeria Tapiseriilor
Galeria Hărților Geografice
Sala Sobieski
Sala Concepției Imaculate
Capela Sixtină

Orar

Orarul va fi concordat în funcție de disponibilitatea biletelor de intrare

Rezervare

aprilie 2024
lun mar mie joi vin sâm Dum
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293012345
Comentariile sunt dezactivate.