DIS-DE-DIMINEAȚĂ LA VATICAN - vizită de grup

75/adult 65/student 55/copil 6-17 ani Copii sub 6 ani gratuit Ghid

Descriere tur

Trezește-te dis-de-dimineață și intră în Vatican la ora deschiderii. Avantajul este că nu vei găsi îngramădeala de zi cu zi și vei putea vizita în voie operele de arta din enorma colecție a Vaticanului. Evident, nu vei putea vizita toate cele 1400 de săli și galerii, dar ghidul nostru expert va avea grijă să nu pierzi capodoperele lui Michelangelo și Raffaello, Sala Muzelor, o frumoasă vedere asupra minunatelor grădini , Galeriile Hărților Geografice, Sala Rotundă, veți admira efectele speciale din Sala Tapițeriilor, extraordinara Capela Sixtina a lui Michelangelo în toată măreția ei, iar la finalul vizitei vei intra pe ușa din spate direct în Bazilica Sf Petru, evitând rândul de securitate.

Galerie foto

Turul include

- Asistență ce coordonează întâlnirea cu ghidul - Bilete de intrare - Ghid într-o limbă la alegere - Intrare directă la biserica Sf. Petru - Radio-amplificatoare și căști - Intrare fără rând

Informații

Ghid expert

Ne veți însoți într-o unică experiență în cel mai faimos muzeu din lume alături de un ghid expert ,care iți va dezvălui lucruri mai puțin cunoscute despre cea mai mică țară din lume (Vatican) dar cu una dintre cele mai importante colecții de artă și una dintre cele mai renumite capele , Capela Sixtină.

De știut

* Vă rugam să imprimați acest voucher și să-l înmânați personalului din staff la începutul activității. * Turul începe la 9:00 AM. * În caz de neprezentare nu se efectuează ramburs. * Celor întârziați nu li se garantează intrarea la Vatican. În funcție de disponibilități e posibil accesul cu un tur într-o altă limba sau la o altă dată după caz * Acest tip de vizită nu este disponibiă în zilele în care Muzeele Vaticanului sunt închise: în oricare duminica , 1 și 6 ianuarie, 2 aprilie, 1 mai, 29 iunie, 14 și 15 august , 1 noiembrie , 8, 25 și 26 decembrie.

Punct de întâlnire

Sunteți rugați să vă prezentați la locul de întâlnire cu staful nostru în piața din fața Bisericii Vaticanului în punctul numit Obelisc cu 15 minute înainte de începerea turului sau pentru cei care doresc putem face preluare de la hotel contra cost .

Atenție la următoarele informații

Miercurea dimineață și în alte zile decise de Vatican ( asupra cărora nu avem nici un control) Biserica Sfântul Petru va rămâne închisă. Vă rugam sa ne contactați dacă aveți nelămuriri.

Genunchi și umeri acoperiți

Vă rugăm să veniți îmbrăcați adecvat, așa cum se cere pentru vizitarea lăcașelor de cult: genunchii și umerii vor fi acoperiți la femei și bărbați. Cei ce nu vor respecta regulile pot risca să le fie refuzată intrarea în Capela Sixtină și Biserica Sfântul Petru. Se recomandă încălțăminte comodă.

Turul include ghid în limba română

Transportul de la/la aeroport nu este inclus

Aveți o întrebare despre acest tur înainte să-l rezervați?

Itinerariu

Obelisc

Sunteți rugați să vă prezentați la locul de întâlnire cu staful nostru în piața din fața bisericii vaticanului în punctul numit Obelisc cu 15 minute înainte de începerea turului

Rezervare

noiembrie 2020
lun mar mie joi vin sâm Dum
2627282930311
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30123456
Comentariile sunt dezactivate.